Printversie

PUBLICATIES

Op deze en de volgende pagina's vindt u een overzicht van de publicaties van de Federatie Vrije Beroepen.

 

 

Bedankt voor het vertrouwen

'Bedankt voor het vertrouwen' is een Liber Amicorum voor Johan De Leenheer, die in 2016 de fakkel als voorzitter van de Federatie Vrije Beroepen doorgaf. Het boek bevat talrijke inspirerende bijdrages over de vrije beroepen en hun de toekomst.

Lees verder


Medewerkers in het vrije beroep

Praktijkhandboek voor praktijkhouders en vrije beroepers-werkgevers die hun personeelsbeleid willen toetsen, optimaliseren en professionaliseren.

Lees verder


In de Praktijk - de werkruimte van vrije beroepen

In de Praktijk bundelt inspiratie en informatie. Het boek toont inspirerende realisaties, ontworpen door gerenommeerde architecten en interieurarchitecten. (UITVERKOCHT)

Lees verder


Juridische aspecten van samenwerken

In 'Juridische aspecten van samenwerken' willen de auteurs de beoefenaars van vrije beroepen inzicht geven in de mogelijke juridische vormen van samenwerken, en vertrouwd maken met de topics die aan bod kunnen komen wanneer een samenwerking juridisch vorm krijgt. (UITVERKOCHT)

Lees verder


Marketing voor vrije beroepen

In deze pocket toont auteur, Barend Blondť, hoe de vrijberoepsbeoefenaar op een gezonde en deontologische correcte manier aan marketing kan doen en zijn cliŽnten- of patiŽntenbestand verder kan uitbouwen. Hij doet dit aan de hand van een duidelijk driestappenplan, doorspekt met een heleboel praktische tips en tricks. (UITVERKOCHT)

Lees verder

  |1|2|3|4|5|  
Recent getweet
28 oktober
@StormeMichael @BOVYN Bedankt voor uw aanwezigheid en hopelijk tot volgend jaar! >)