Printversie

Begeleiding op maat

Als vrije beroeper kan u net als andere ondernemers af en toe voordeel halen uit een goede adviesverlening of een intensievere begeleiding op maat door een expert terzake met ervaring bij vrije beroepen.

Op basis van een oriënterend gesprek wordt gezocht naar de best passende focus, werkwijze en expert.

Aangezien de meeste vragen niet enkel belangrijk zijn voor vrije beroepers, realiseert de Federatie Vrije Beroepen zo'n begeleiding vaak in samenwerking met UNIZO, waar nodig uiteraard ondersteund door onze eigen medewerkers.

Op deze manier kan u genieten van een begeleiding op maat aan zeer betaalbare tarieven. Bovendien kan u hierbij meestal gebruik maken van de KMO-Portefeuille, waardoor de Vlaamse Overheid 40% van uw factuur betaalt.

 

Wenst u meer informatie? Neem eens een kijkje op de website van UNIZO, bel vrijblijvend naar het gratis nummer 0800 20 750 of stuur een e-mail naar ondernemerslijn@unizo.be

Recent getweet
23 oktober
Naast onze Polsslag, maakten we een infographic dat de voornaamste cijfers in kaart brengt: 1„ Aantal #zelfstandigen in BelgiŽ 2„ Het aantal dat een #vrijberoep uitoefenen 3„ Nog enkele interessante verdelingen Met dank aan @bwmediatweets voor het realiseren hiervan! https://t.co/CePJlk02rI