Printversie

PUBLICATIES

Op deze en de volgende pagina's vindt u een overzicht van de publicaties van de Federatie Vrije Beroepen.

 

 

Polsslag 2021: statistieken over het vrije beroep

Sinds 1993 verzamelt en ontsluit de Federatie Vrije Beroepen in haar 'Polsslag van het vrije beroep' het beschikbare statistische materiaal over vrije en intellectuele beroepen. Dit jaar besloten we om voornamelijk de algemene trends te kaderen en de cijfers op provinciaal niveau te ontsluiten.

Lees verder


Ledenmagazine : De Vrije Beroeper

De Vrije Beroeper is een magazine voor de directe leden van de Federatie Vrije Beroepen en voor de bestuurders van haar aangesloten beroepsorganisaties. De Vrije Beroeper bundelt interessante informatie voor vrije beroepers en spit relevante en actuele thema's dieper uit.

Lees verder


Polsslag 2020: statistieken over het vrije beroep

Sinds 1993 verzamelt en ontsluit de Federatie Vrije Beroepen in haar 'Polsslag van het vrije beroep' het beschikbare statistische materiaal over vrije en intellectuele beroepen. Deze naslagwerken zijn werkelijk onmisbaar voor wie alle cijfers over de vrije beroepen wil kennen.

Lees verder


Beleidsprioriteiten : Memorandum 2019

Op 26 mei 2019 kozen we een nieuw Vlaams, Brussels, federaal en Europees parlement. Vanuit de Federatie Vrije Beroepen willen we dat de politici van morgen rekening houden met wat vrije beroepers vandaag en in de toekomst bezig houdt. Daarom dit verkiezingsmemorandum met concrete aanbevelingen en voorstellen, gebundeld in tien prioriteiten specifiek voor de vrije beroepen.

Lees verder


Samenwerken in de Zorg : Stappenplan

Met dit stappenplan willen de Federatie Vrije Beroepen en haar aangesloten organisaties uit de gezondheidszorg handvaten aanreiken aan zelfstandige zorgverstrekkers om een samenwerkingsverband efficiŽnt, succesvol ťn duurzaam aan te gaan of te versterken.

Lees verder

  |1|2|3|4|5|  
Recent getweet
28 oktober
@StormeMichael @BOVYN Bedankt voor uw aanwezigheid en hopelijk tot volgend jaar! >)