Printversie

PUBLICATIES

Op deze en de volgende pagina's vindt u een overzicht van de publicaties van de Federatie Vrije Beroepen.

 

 

Samenwerken in de Zorg : Stappenplan

Met dit stappenplan willen de Federatie Vrije Beroepen en haar aangesloten organisaties uit de gezondheidszorg handvaten aanreiken aan zelfstandige zorgverstrekkers om een samenwerkingsverband efficiŽnt, succesvol ťn duurzaam aan te gaan of te versterken.

Lees verder


Samenwerken in de Zorg : Handboek

In samenwerking met de Federatie Vrije Beroepen schreven Ann Dierickx, Bart Goossens en Chris Sels een handboek met de titel 'Samenwerken in de zorg' dat werd uitgegeven door Die Keure.

Lees verder


Startersgids voor apothekers

Samen met UNIZO, de Algemene Pharmaceutische Bond (ABP) en het Vlaams Apothekersnetwerk (VAN) ontwikkelde de Federatie Vrije Beroepen in 2016 een basisnaslagwerk voor al wie eraan denkt zelfstandig apotheker te worden of een eigen apotheek op te starten.

Lees verder


Startersgids voor artsen

Samen met UNIZO en het Vlaams Artsensyndicaat (VAS) ontwikkelde de Federatie Vrije Beroepen in 2016 een basisnaslagwerk voor al wie eraan denkt zelfstandig arts te worden of een eigen praktijk op te starten. Eind 2018 werd een 2de editie uitgebracht.

Lees verder


Startersgids voor diŽtisten

Samen met UNIZO en de Vlaamse Beroepsvereniging van Voedingsdeskundigen en DiŽtisten (VBVD) ontwikkelde de Federatie Vrije Beroepen in 2016 een basisnaslagwerk voor al wie eraan denkt zelfstandig diŽtist te worden of een eigen praktijk op te starten.

Lees verder

  |1|2|3|4|5|