Printversie

Publicaties

In de Praktijk - de werkruimte van vrije beroepen

in de praktijk'In de Praktijk' bundelt inspiratie en informatie. Het boek toont inspirerende realisaties, ontworpen door gerenommeerde architecten en interieurarchitecten.

Huisartsen, oogartsen, dermatologen, tandartsen, notarissen, dierenartsen en andere vrije beroepers gidsen u door hun werkomgeving. Zij nemen u mee achter de schermen en tonen u alle hoekjes en kanten van hun eenmans- of groepspraktijk. Zij vertellen u met welke aspecten ze rekening moesten houden bij de bouw, verbouwing, inrichting en uitrusting van hun praktijk. Welk concept hun architect of interieurarchitect bedacht. Welke materialen, technieken en oplossingen zij verkozen. Welke specifieke en wettelijke vereisten hun beroep als dokter, oogarts, tandarts, notaris of dierenarts stelt. Welke ingenieuze ingrepen en hulpmiddelen hun werk efficiënter en aangenamer maken. Hun verhaal en hun voorbeelden worden met tips, checklists en een overzicht van oplossingen aangevuld tot een handige leidraad.

Journalisten Colette Demil en Staf Bellens zijn een referentie in de bouw- en woonjournalistiek. Zij verzorgen bijdragen voor diverse redactionele publicaties en magazines. Ze adviseren uitgevers, organisaties en bedrijven. Als auteurs publiceerden ze tal van boeken, waaronder De Notarisgids, de Erfenisgids, De Complete Bouwgids, Gezond van A tot Z, Living Tomorrow I en III, De Gids voor huurders en Verhuurders, Kopen en Verkopen, Interieur en Architectuur, Eigentijdse Interieurs, Buren in nesten.

i.s.m. Federatie Vrije Beroepen, NAV, AInB en UNIZO

Deze publicatie is helaas UITVERKOCHT.