Printversie

Foto's

Dag van het Vrije Beroep 2014 > 06/05/14

Op dinsdag 6 mei 2014 organiseerde de Federatie Vrije Beroepen de 5de editie van haar Dag van het Vrije Beroep in De Warande te Brussel.

Dag van het Vrije Beroep 2013 > 07/05/13

Op dinsdag 7 mei 2013 vond de jaarlijkse Dag van het Vrije Beroep plaats, in het stijlvolle kader van de Brusselse Warande. Een happening die dit keer grotendeels in het teken stond van 'HRM in het vrije beroep'. Maar ook onze geslaagde petitie-actie vóór het behoud van een eigen wet op het vrij beroep en tégen het onderbrengen van de vrije beroepers bij de wet Marktpraktijken ging duchtig over de lippen.

Dag van het Vrije Beroep 2012 > 08/05/12

Op de Dag van het Vrije Beroep 2012 stelde Econopolis de studie 'macro-economische impact van samenwerken in het vrije beroep' voor in De Warande in Brussel. Nadien volgden een debat en een receptie.

Dag van het Vrije Beroep 2011 > 16/05/11

Op de Dag van het Vrije Beroep 2011 stonden de zelfstandige zorgverstrekkers centraal. In het panel zetelden daarom apothekeres Hilde Deneyer (voorzitter van ons overleg zelfstandige zorgverstrekkers en ondervoorzitter APB), Dirk Dewolf (adjunct-kabinetchef kabinet Vandeurzen) en Ri De Ridder (directeur-generaal dienst geneeskundige verzorging RIZIV). De verwelkoming gebeurde door voorzitter Johan De Leenheer, het slotwoord was in handen van secretaris-generaal Jan Sap. Een smakelijke receptie sloot de avond af.

Ontmoeting met MKB Nederland > 09/09/10

Op 9 september 2010 vond een ontmoeting plaats tussen afgevaardigden van onze Federatie en afgevaardigden van MKB Nederland. Er was hierbij zowel aandacht voor syndicale dossiers als voor de werking van organisaties met dienstverleners in het algemeen en van beroepsorganisaties in het bijzonder.

  |1|2|3|4|  
Recent getweet
28 oktober
@StormeMichael @BOVYN Bedankt voor uw aanwezigheid en hopelijk tot volgend jaar! >)