Printversie

Campagne: 'Bent u a cyberveilig?' binnen Connect

 

CyberCamp_banner_736x250

Connect Vlaanderen (project binnen FVB) en Cyberminute sloegen de handen in elkaar om een sensibiliseringscampagne op te zetten omtrent cyberveiligheid. We merkten op dat veel ondernemers en dus ook vrije beroepers dit nog steeds als een ver-van-mijn-bed gegeven beschouwen. Nochtans wordt het belang van een goede cyberhygiëne steeds belangrijker, of het nu om een eenmanszaak gaat of een KMO.

Stel u eens de vraag: "Wat als het mij overkomt?"
Nog veel belangrijker zijn de gevolgen hiervan.

In deze campagne zullen wij er alles aan doen om u stap voor stap wegwijs te maken. We zullen informatie, tips en tricks delen, zodat u aan de slag kunt met een strategie voor een gezonde cyberhygiëne. Samen maken wij uw zaak en/of dat van uw cliënt sterker tegen cybercriminaliteit.

Binnen de campagne lanceerden we ook een eerste enquête waarbij we graag eens bij u polsen hoe het staat met uw cyberhygiëne. Aan de hand van de resultaten geven we u de nodige inzichten en praktische hulp om uzelf te redden en anderen te beschermen. Deel deze enquête zeker met uw collega's en netwerk!

Alle artikels en informatie zal u kunnen raadplegen op deze pagina.

Recent getweet
19 oktober
=Hoe gaan we om met een steeds veranderende werkomgeving en hoe kunnen we op een efficiŽnte en gezonde manier blijven samenwerken? =IKomt het allemaal te weten in dit gratis #webinar van @LiberformPC336 en schrijf u nog snel in: https://t.co/Ei3eznewsX #inspireren #samenwerken https://t.co/v4aE5wGINd