Printversie

Campagne: 'Bent u a cyberveilig?' binnen Connect

 

CyberCamp_banner_736x250

Connect Vlaanderen (project binnen FVB) en Cyberminute sloegen de handen in elkaar om een sensibiliseringscampagne op te zetten omtrent cyberveiligheid. We merkten op dat veel ondernemers en dus ook vrije beroepers dit nog steeds als een ver-van-mijn-bed gegeven beschouwen. Nochtans wordt het belang van een goede cyberhygiëne steeds belangrijker, of het nu om een eenmanszaak gaat of een KMO.

Stel u eens de vraag: "Wat als het mij overkomt?"
Nog veel belangrijker zijn de gevolgen hiervan.

In deze campagne zullen wij er alles aan doen om u stap voor stap wegwijs te maken. We zullen informatie, tips en tricks delen, zodat u aan de slag kunt met een strategie voor een gezonde cyberhygiëne. Samen maken wij uw zaak en/of dat van uw cliënt sterker tegen cybercriminaliteit.

Binnen de campagne lanceerden we ook een eerste enquête waarbij we graag eens bij u polsen hoe het staat met uw cyberhygiëne. Aan de hand van de resultaten geven we u de nodige inzichten en praktische hulp om uzelf te redden en anderen te beschermen. Deel deze enquête zeker met uw collega's en netwerk!

Alle artikels en informatie zal u kunnen raadplegen op deze pagina.

Recent getweet
12 mei
<‰We zijn verheugd om te melden dat het KB waarbij de landmeters-experten en de federale raad werden opgenomen als vrij beroep, werd gepubliceerd! >Het resultaat van een sterke samenwerking tussen FVB en KCLE-CRGE om zo deze terechte erkenning te realiseren. #vrijeberoepen