Printversie

FVIB brengt 2 nieuwe folders uit

De Federatie voor Vrije en Intellectuele Beroepen heeft 2 gloednieuwe folders uit : een algemene voorstellingsfolder en een folder over het FVIB-kenniscentrum 'samenwerken in associatie'.

1. Algemene voorstellingsfolder

In deze folder vindt u onder meer informatie over wat FVIB is en wat ze voor u kan doen. U kunt deze folder (binnnkort) verkrijgen op het nationaal UNIZO-secretariaat in Brussel, het UNIZO-secretariaat in uw buurt of hier op aanvraag.

fvib300

2. Brochure FVIB-kenniscentrum 'samenwerken in associatie'

Deze brochure werd speciaal ontwikkeld in het kader van het FVIB-kenniscentrum 'samenwerken in associatie'. U vindt meer informatie over dit project op www.fvib.be/samenwerken

In de brochure krijgt u onder meer een voorstelling van de nieuwe ontwikkelingen die samenwerken in een vrij beroep noodzakelijk maken; alsook de meerwaarde die een associatie biedt en een stand van zaken inzake het belang van samenwerken. U kunt er bovendien lezen hoe FVIB u met behulp van het kenniscentrum wil sensibiliseren en steunen bij praktische managementvraagstukken over samenwerken in associatie.

U vindt deze brochure (binnenkort) in het nationaal UNIZO-secretariaat, uw UNIZO-kantoor in de buurt of u kunt die hier aanvragen.

folder Connect2