Printversie

Arch. Kati Lamens herverkozen als voorzitter Netwerk Architecten Vlaanderen

Netwerk Architecten Vlaanderen heeft op zijn Algemene Vergadering van dinsdag 21 februari het mandaat van nationale voorzitter Kati Lamens met drie jaar verlengd. Met een open visie zal Kati Lamens samen met het Uitvoerend Comité verder de focus blijven leggen op de ondersteuning en promotie van het architectenbedrijf.

 

Met ruim 2.900 aangesloten architectenkantoren vertegenwoordigt Netwerk Architecten Vlaanderen meer dan 70% van de architecten in Vlaanderen en Brussel. Als grootste architectenvereniging is NAV al een tiental jaar aan een ononderbroken groei bezig. Naast de technische ondersteuning en de belangenbehartiging van zijn leden ondersteunt het ook architecten als ondernemer. Het is daarom ook aangesloten bij de Federatie Vrije Beroepen en UNIZO. 

Arch. Kati Lamens is zaakvoerder van het gelijknamige architectuurbureau in Grimbergen met vier medewerkers. Zij bekleedde de voorbije drie jaar reeds het mandaat van voorzitter. Eerder was zij ook 6 jaar actief binnen de Orde Van Architecten en als voorzitter bij de vereniging Architecten-Bouwers.

  

Ondersteuning, belangenbehartiging en informatieverspreiding blijven de sleutelwoorden


NAV gaat de komende jaren verder op de ingeslagen weg. Ondersteuning, belangenbehartiging en informatieverspreiding voor de meer dan 2.90
0 leden blijven daarbij de sleutelwoorden.

 

Kati_Lamens

Foto © Studio Dann

 

Pieter De Groote, coördinator communicatie NAV
Tel. 050 474 675, gsm 0484 49 51 62
pieter.degroote@nav.be
NAV – Willebroekkaai 37 – 1000 Brussel - www.nav.be

Arch. Kati Lamens, voorzitter NAV
gsm 0479 69 02 63
kati@lamens.be

Kris Baetens, directeur NAV
Tel. 02 212 26 99,  gsm 0478 355 442

Recent getweet
13 juni
RT @LiberformPC336: Welke impact kan digitalisering hebben op beroep en samenleven? @DannyVanAssche ziet evolutie van cijferberoep naar eco&