Printversie

Activiteiten en opleidingen

Welkom op de activiteitenkalender van de Federatie Vrije Beroepen

 

De Federatie Vrije Beroepen wil de beoefenaars van het vrije beroep bij elkaar brengen om te netwerken, samen te leren, ideeën uit te wisselen, … Daarom organiseren we regelmatig praktijkgerichte seminaries, opleidingen en workshops waarbij u uw kennis kan actualiseren en uw inzichten kan aftoetsen met experts en collega’s. Daarnaast organiseren we ook geregeld netwerkactiviteiten in samenwerking met UNIZO. Zo ontmoet u naast collega-vrije beroepen ook heel wat andere ondernemers.

In 2014 lanceert de Federatie Vrije Beroepen in samenwerking met de Ondernemersacademie van UNIZO de Academie voor het Vrije Beroep. De Academie organiseert praktijkgerichte managementopleidingen voor vrije beroepers.

UNIZO_FVIB_Jan_Sap-foto_Luk_Collet-4550_low

"Nieuwe samenwerkingsverbanden, nieuwe regelgeving en wetten zorgen ervoor dat de wereld van het vrije beroep in constante evolutie is. En hoewel de vrije beroeper een specialist is in de eigen materie, wordt er tijdens de beroepsopleidingen zeer weinig aandacht besteed aan de managementvaardigheden die nodig zijn voor het managen van een goed draaidende praktijk of onderneming. De vraag vanuit het veld naar meer aandacht voor deze vaardigheden klinkt dan ook steeds luider en de behoefte aan kortlopende, praktijkgerichte opleidingen die zich specifiek richten op vrije beroepers groeit. Daar willen we met deze academie een antwoord op bieden."


Hieronder vindt u een overzicht van alle activiteiten en opleidingen.

Schrijf u snel in !

Datum
Activiteit
Gemeente
Organisatie
28/03/17Slimme e-tools voor de vrije beroeperAalst
 
25/04/17Dag van het vrije beroep - 25 april 2017Antwerpen
 
23/05/17De nieuwe faillissementswet door de bril van de vrije beroeper.Mechelen
 
30/05/17De nieuwe faillissementswet door de bril van de vrije beroeper.Gent
 
06/06/17De nieuwe faillissementswet door de bril van de vrije beroeper.Leuven
Recent getweet
16 maart
Huisapotheker, online verkoop geneesmiddelen, fusie van apotheken: Nieuw meerjarenplan apothekers is een feit! #apotheker #vrijeberoepen