Printversie

Activiteiten en opleidingen

Welkom op de activiteitenkalender van de Federatie Vrije Beroepen

 

De Federatie Vrije Beroepen wil de beoefenaars van het vrije beroep bij elkaar brengen om te netwerken, samen te leren, ideeën uit te wisselen, … Daarom organiseren we regelmatig praktijkgerichte seminaries, opleidingen en workshops waarbij u uw kennis kan actualiseren en uw inzichten kan aftoetsen met experts en collega’s. Daarnaast organiseren we ook geregeld netwerkactiviteiten in samenwerking met UNIZO. Zo ontmoet u naast collega-vrije beroepen ook heel wat andere ondernemers.

In 2014 lanceerde de Federatie Vrije Beroepen in samenwerking met de Ondernemersacademie van UNIZO de Academie voor het Vrije Beroep. De Academie organiseert praktijkgerichte managementopleidingen voor vrije beroepers.

UNIZO_FVIB_Jan_Sap-foto_Luk_Collet-4550_low

"Nieuwe samenwerkingsverbanden, nieuwe regelgeving en wetten zorgen ervoor dat de wereld van het vrije beroep in constante evolutie is. En hoewel de vrije beroeper een specialist is in de eigen materie, wordt er tijdens de beroepsopleidingen zeer weinig aandacht besteed aan de managementvaardigheden die nodig zijn voor het managen van een goed draaidende praktijk of onderneming. De vraag vanuit het veld naar meer aandacht voor deze vaardigheden klinkt dan ook steeds luider en de behoefte aan kortlopende, praktijkgerichte opleidingen die zich specifiek richten op vrije beroepers groeit. Daar willen we met deze academie een antwoord op bieden."


Ons aanbod is zeer divers:

  • Actuasessies
  • Korte opleidingen en Masterclasses i.s.m. de Academie voor het Vrije Beroep
  • Webinars
  • Netwerkmomenten
  • Dag van het Vrije Beroep
  • ...

Hieronder vindt u een overzicht van alle activiteiten en opleidingen die reeds gepland staan.

 

Schrijf u snel in !

Datum
Activiteit
Gemeente
Organisatie
Recent getweet
15 februari
14 mei - Dag van het Vrije Beroep! Hoe kijken politici naar het vrije beroep dat permanent in verandering is? Welke& https://t.co/2qA3KJJNrr