Printversie

Publicaties

Medewerkers in het vrije beroep

Foto_MIHVB


De praktijkhouder in de vrije beroepspraktijk werkt steeds meer in verschillende samenwerkingsverbanden, zowel met zelfstandige medewerkers als met werknemers. Met een goed HRM-beleid kunt u de motivatie en betrokkenheid van uw medewerkers verhogen.

De Federatie Vrije Beroepen schreef in 2014-2015 dit praktijkhandboek 'Medewerkers in het vrije beroep' om vrije beroepers een basis mee te geven voor het voeren van een goed personeelsbeleid.

Het boek schetst een achtergrond in verschillende thema's rond 'human resource management'handboek, net zoals enkele concrete tools, checklists en tips & tricks.

 

Dit handboek kwam tot stand dankzij de steun van het Europees Sociaal Fonds en de Vlaamse overheid en werd ook door deze instanties positief gevalideerd.

 ESFcolofon_transparent_2          gevalideerd_transparent_1

 

Recent getweet
16 oktober
@DeClercqLuc @louis_ide @de_NVA @valerievanpeel @ancapoen @rufijbaeke @jvanovertveldt @vokavzw Met dank aan @cdenv @de_NVA @openvld ! Zoals steeds kijken we uit naar een constructieve samenwerking! Beginnend morgen bij @S_E_R_V met @wbeke, @edwardvanrossen en @hilde_deneyer