Printversie

Publicaties

Medewerkers in het vrije beroep

Foto_MIHVB

 

Medewerkers in het vrije beroep

De praktijkhouder in de vrije beroepspraktijk werkt steeds meer in verschillende samenwerkingsverbanden, zowel met zelfstandige medewerkers als met werknemers. Een vrije beroeper is vandaag zonder meer een zaakvoerder die er alle belang bij heeft te investeren in een goed HRM-beleid. Met een goed beleid kunt u de motivatie en betrokkenheid van uw medewerkers verhogen. De Federatie Vrije Beroepen wil u daarom de basis meegeven voor het voeren van een goed personeelsbeleid. Het praktijkhandboek 'Medewerkers in het vrije beroep' geeft u een achtergrond in verschillende thema's rond 'human resource management', net zoals enkele concrete tools, checklists en tips & tricks. U krijgt tevens toegang tot een uitgebreide HR-toolkit met enkele praktische tools die u meteen kan toepassen in de praktijk en tot een digitale versie van dit handboek.

 

Voor al die vrije beroepers die begaan zijn met het uitbouwen van een degelijk HRM-beleid vormt deze pocket een onmisbaar werkinstrument. U kan deze pocket bestellen via uitgeverij Die Keure. Kostprijs bedraagt 25€, exclusief voor leden slechts 20€.  

 

Dit handboek kwam tot stand dankzij de steun van het Europees Sociaal Fonds en de Vlaamse overheid en werd ook door deze instanties positief gevalideerd.

 ESFcolofon_transparent_2gevalideerd_transparent_1

 

Recent getweet
18 april
Dag van de Medewerker bij FVB & @UNIZOvzw ! Want goede medewerkers vormen de fundamenten van elke onderneming. https://t.co/siiugI1Ez5