Printversie

Panelgesprek: vooruitblik en opportuniteiten voor de economische vrije beroepen

Banner_Connect_Panelgesprek_Flexmail

 

Bent u accountant, belastingadviseur of bedrijfsrevisor?

Heeft u uw dienstverlening moeten aanpassen ten gevolge van de coronacrisis?

Vraagt u zich af hoe uw beroep er in een postcorona tijdperk zal uitzien en welke de nieuwe uitdagingen zullen zijn voor u als adviseur en voor uw cliënteel?

Indien u ja antwoordde en/of benieuwd bent naar de antwoorden, nodigen we u graag uit om u in te schrijven voor een live panelgesprek, waarbij u kunt luisteren naar de ervaringen van verschillende eerstelijnsadviseurs en hoe zij vooruit blikken op het najaar en de toekomst.

Inschrijven kan via deze link of de knop in het menu.

Wij nodigden Bart Eversdijk, Elena Balachov en Johan De Coster uit. Tijdens dit panelgesprek zult u de kans krijgen om vragen te stellen aan de panelisten.

Meer weten over de sprekers? Klik hier.

De thema’s van de avond

  1. Hoe hebben de accountants, bedrijfsrevisoren en bedrijfsadviseurs (VLAIO) corona beleefd op vlak van dienstverlening naar hun cliënteel?
  2. Hoe zien zij een succesvolle heropstart van de economie tegemoet?
  3. Wat zijn volgens hen de toekomstige uitdagingen voor hun beroep/sector?

 Het programma raadplegen? Klik hier.

Heeft u vragen voor de sprekers? Laat het ons weten via info@connect.vlaanderen of vul het in tijdens uw inschrijving in het voorziene vak!

Recent getweet
03 oktober
Inschrijven kan nog steeds via deze link: https://t.co/D6kpGzpwY2 Hou deze pagina trouwens in de gaten! Vanaf morgen maken we de sprekers bekend >) https://t.co/xSmQ8X8srn