Printversie

Week van de zorg: 15-21 maart 2021

2021_Dagvdzorg_Header-Facebook

 

Dit jaar geen opendeurdag omwille van de Corona-pandemie maar wel een feestdag voor de mensen van de zorg. Met de campagne ‘Ik hou van u’ brengen we een ode aan iedereen die zorgt. Zowel de professionele zorgverlener als de vrijwilligers en de mantelzorgers krijgen alle aandacht die ze verdienen.

We starten tijdens de Week van de Zorg op maandag 15 maart en eindigen met de feestdag Dag van de Zorg op zondag 21 maart. We doen dat door te informeren en te verbinden. We gaan zingen, babbelen, elkaar ontmoeten en zoveel meer. Kortom, we maken er een echt feest van!

De campagne wordt gecoverd door VRT (radio en televisie), pers en media, op sociale media en met een spotcampagne op de regionale zenders.

Het volledige programma van de week kan u raadplegen op deze website, waaronder de Zorgbabbels en verschillende acties vanuit de zorg en in de media. Blijf op de hoogte van alle acties via de sociale media pagina's: Facebook, TwitterLinkedin en Instagram.

Ons lid, de Vlaamse Beroepsvereniging van Diëtisten, maakt van deze week ook de Week van de Diëtist! De focus ligt op het thema 'ondervoeding en malnutritie'. Alle informatie over deze campagne kan u hier terugvinden.

 

Recent getweet
12 mei
<‰We zijn verheugd om te melden dat het KB waarbij de landmeters-experten en de federale raad werden opgenomen als vrij beroep, werd gepubliceerd! >Het resultaat van een sterke samenwerking tussen FVB en KCLE-CRGE om zo deze terechte erkenning te realiseren. #vrijeberoepen