Printversie

Inspiratiecafé: het vrije beroep in (r)evolutie?

 Banner_Inspiratiecafe_DEFINITIEF

 

Vrije beroepers zijn sleutelfiguren in het leven van elk van ons: ze verdedigen het algemeen belang en zijn vaak de vertrouwenspersoon van een patiënt of cliënt. Die maatschappelijke rol mag zeker niet miskend worden. Verdwijnen zullen de vrije beroepen dus nooit, maar veranderen zullen ze wel. Net zoals de wereld om ons heen verandert. 

Want wat met de steeds groeiende digitalisering? De onrechtstreekse concurrentie die om de hoek loert? En de groeiende wirwar van regels?

Op het Inspiratiecafé: het vrije beroep in (r)evolutie zullen vier doorwinterde ondernemers het hebben over de uitdagingen en toekomst van hun beroep.

Bent u als vrije beroeper klaar voor de toekomst? Schrijf u dan hier in.

Net afgestudeerd? Wilt u starten als jurist, dokter, dierenarts of een ander vrij beroep? U wilt weten wat het is om als vrije beroeper klaar te zijn voor de toekomst? Schrijf u dan hier in.

Praktisch:

Wanneer? donderdag 26 november van 19u15 tot 21u15

Waar? DIGITAAL (via ZOOM)

Prijs? GRATIS

 

Dit event wordt georganiseerd door UNIZO Oost-Vlaanderen en FVB Oost-Vlaanderen.

In samenwerking met EROV en VLAIO.

Inspiratiecafe_flexmail_banner_OVL_V3

Recent getweet
12 mei
<‰We zijn verheugd om te melden dat het KB waarbij de landmeters-experten en de federale raad werden opgenomen als vrij beroep, werd gepubliceerd! >Het resultaat van een sterke samenwerking tussen FVB en KCLE-CRGE om zo deze terechte erkenning te realiseren. #vrijeberoepen