Printversie

Samenwerken in associatie

Er bestaat een lange traditie binnen de Federatie Vrije Beroepen rond het verzamelen, ontwikkelen en verspreiden van expertise op het vlak van samenwerken, associëren en praktijkmanagement. U kan ons steeds contacteren voor eerstelijnsadvies en wij kunnen u altijd oriënteren naar de juiste persoon voor een individuele begeleiding.

Recent werden enkele publicaties en tools ontwikkeld over samenwerking tussen zelfstandige zorgverstrekkers, met name maar niet alleen op de eerste lijn. 

Verder terug in het verleden telde de Federatie Vrije Beroepen een heus 'Kenniscentrum Samenwerken in Associatie' - een project dat de steun kreeg van het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling (EFRO) en het HermesFonds van de Vlaamse Overheid. Dit project liep af op 31 december 2012 en veel van de aangeboden informatie is intussen verouderd, maar kan in sommige gevallen misschien toch nog nuttig zijn voor vrije beroepers. Daarom vindt u hieronder een aantal links terug naar naslagwerken die samengesteld werden in het kader van dit project.

 

Recent getweet
29 december
@CBTIBKVT stelde onlangs hun gloednieuw vademecum voor. Ons juridisch stafmedewerker Daisy Daniels modereerde samen met Bernard Jacquemin, voorzitter van UNPLIB, het panelgesprek dat hierop volgde. = Bedankt BKVT dat jullie aan ons dachten en proficiat met jullie vademecum! https://t.co/2ELfaEZmxa