Printversie

Samenwerken in associatie

Er bestaat een lange traditie binnen de Federatie Vrije Beroepen rond het verzamelen, ontwikkelen en verspreiden van expertise op het vlak van samenwerken, associëren en praktijkmanagement. U kan ons steeds contacteren voor eerstelijnsadvies en wij kunnen u altijd oriënteren naar de juiste persoon voor een individuele begeleiding.

Recent werden enkele publicaties en tools ontwikkeld over samenwerking tussen zelfstandige zorgverstrekkers, met name maar niet alleen op de eerste lijn. 

Verder terug in het verleden telde de Federatie Vrije Beroepen een heus 'Kenniscentrum Samenwerken in Associatie' - een project dat de steun kreeg van het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling (EFRO) en het HermesFonds van de Vlaamse Overheid. Dit project liep af op 31 december 2012 en veel van de aangeboden informatie is intussen verouderd, maar kan in sommige gevallen misschien toch nog nuttig zijn voor vrije beroepers. Daarom vindt u hieronder een aantal links terug naar naslagwerken die samengesteld werden in het kader van dit project.

 

Recent getweet
03 oktober
Inschrijven kan nog steeds via deze link: https://t.co/D6kpGzpwY2 Hou deze pagina trouwens in de gaten! Vanaf morgen maken we de sprekers bekend >) https://t.co/xSmQ8X8srn