Printversie

Bent u al actief op sociale media?

De 82-jarige Britse toparchitect Norman Foster is sinds dit jaar actief op Instagram. Het was zijn 15-jarige zoon die hem overtuigde om zich op de sociale media te begeven. 'Hij legde me uit dat er heel wat mensen waren die zich voor mij uitgaven', aldus de architect. 'En dat ik het misschien maar eens zelf moest doen. Ik moet toegeven dat ik voor dat soort dingen ouderwets ben. Maar ik vond het wel fascinerend om die wereld te ontdekken.' (Bron: De Tijd, 14 juni 2017)

Online aanwezig zijn is niet meer weg te denken, ook niet voor vrije beroepers.

Bijna 9 op 10 vrije beroepers is ervan overtuigd dat digitale toepassingen een meerwaarde vormen in hun beroep. Toch biedt ruim de helft geen online diensten aan, zelfs geen eenvoudige toepassingen zoals online afspraken maken of een online contactformulier.

Nochtans duiken er steeds meer succesrecepten op om tijd, geld en efficiëntie te winnen. Tijdens deze sessie krijgt u concrete voorbeelden (eenvoudige maar ook gevorderde) en verneemt u aan welke normen een professionele website moet voldoen.

Ontdek hier de mogelijkheden van online werken in het vrije beroep. 

Deze actuasessie werd gepresenteerd door dhr. Lieven Van de Velde.

Recent getweet
20 september
RT @ConnectFvb: Wat is impact van digitalisering bij economische beroeper? Kan je dit omarmen? Deze avond het antwoord bij Kanaal Z bij Z-a&