Printversie

Publicaties

Startersgids voor artsen

U ziet de gloednieuwe en unieke ‘Startersgids’. Een goede investering voor al wie eraan denkt zelfstandig te worden, een eigen praktijk op te starten en voor alle (jonge) artsen. Een eigen praktijk starten en runnen blijft inderdaad een hele uitdaging. Daarom moeten we er alles aan doen om een goede start te maken en om onze ondernemingen toekomstperspectieven te geven. Dat heeft op de eerste plaats te maken met een gezonde, gedreven maar toch weloverwogen ondernemende spirit en met de juiste mentaliteit. Akkoord, deels is dat een gave, een talent, en men moet er met veel goesting aan beginnen.

Samen met UNIZO en het Vlaams Artsensyndicaat (BVAS) werd er gestreefd om een basisnaslagwerk te ontwikkelen voor de zelfstandige arts. Van het ondernemingsplan, financiering en steunmaatregelen, startersformaliteiten tot de boekhouding, btw en belastingen, marketing en ICT. Op maat geschreven van de arts.

De startersgids wil een gps zijn voor iedere arts die start in de uitdagende wereld van het ondernemerschap.

Klik hier voor de inhoudstabel. 

Wilt u Startersgids voor Artsen bestellen (E-book)? Stuur dan een mailtje naar info@federatievrijeberoepen.be met vermelding van uw UNIZO-lidnummer.

 

 20170202_UNIZO_Federatie_Vrije_Beroepen_groepsfoto_startersgidsen_zorgberoepen_transparant-foto_Luk_Collet-5406

Recent getweet
21 mei
Anton Smagghe wordt vanaf 1 september de nieuwe secretaris-generaal van de Federatie Vrije Beroepen. Proficiat en v& https://t.co/TcIrSEBMcN