Printversie

Samenwerken in associatie

De Federatie Vrije beroepen beschikt over heel wat expertise op het vlak van samenwerken, associëren en praktijkmanagement en bundelde dit in handige naslagwerken. Hieronder vindt u een overzicht van alle beschikbare documentatie.

U kan ons steeds contacteren voor eerstelijnsadvies en wij kunnen u altijd oriënteren naar de juiste persoon voor een individuele begeleiding.

 

Publicaties en documenten

Papieren naslagwerken

Elektronische naslagwerken

 

Vraag-AntwoordKlik hier om doorverwezen te worden naar de veelgestelde vragen rond samenwerken in associatie. Geen antwoord op uw vraag gevonden, neem dan gerust contact met ons op!

 

Het Kenniscentrum Samenwerken in Associatie was een project dat de steun kreeg van EFRO, het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling (40%) en het HermesFonds van de Vlaamse Overheid (45%). Op 31 december 2012 liep het project af. Op deze site bieden wij alle info, expertise en ervaringen aan, die we de voorbije jaren over het thema opbouwden.

Recent getweet
18 april
Dag van de Medewerker bij FVB & @UNIZOvzw ! Want goede medewerkers vormen de fundamenten van elke onderneming. https://t.co/siiugI1Ez5