Naar een ge´ntegreerde zorg met Design Thinking

Staat de patiënt voor jou centraal in een multidisciplinair netwerk van zorgverstrekkers? Wil je meebouwen om de samenwerking tussen alle actoren zo goed mogelijk af te stemmen in functie van een zo optimaal mogelijke dienstverlening? Ontdek welke partnerschappen met andere zorgverstrekkers mogelijk zijn en ga tijdens de workshop concreet aan de slag met jouw (multidisciplinair) innovatieproject dankzij Design Thinking.

We verwelkomen deze avond Gretel Van Looy (Federatie Vrije Beroepen). Haar rapport over ‘Interdisciplinaire samenwerking’ heeft politiek zijn werk gedaan. De volgende stap is het sensibiliseren en ondersteunen van zelfstandige zorgverstrekkers op het terrein rond ‘samenwerken’. Van der Looy geeft toelichting bij een stappenplan dat als leidraad kan dienen bij het uitwerken van een sterke samenwerking.

Om jullie praktisch op weg te helpen zorgen we voor een hands-on workshop "Naar geïntegreerde zorg met design thinking”. We proeven van een techniek afgeleid uit de ontwerpsector om probleemoplossend te werken en te blijven innoveren in een veranderende wereld. Het doel is een geïntegreerd zorgconcept te bekomen voor een patiënt met een meervoudige zorgvraag.

De avond wil inspireren en op weg helpen, maar idealiter worden er contacten gelegd en ideeën uitgewisseld die aan de basis kunnen liggen van een sterk geïntegreerd-zorg-model.

Programma:

  • 18u30 : Start onthaal
  • 19u00: Verwelkoming
  • 19u05: Stappenplan voor geïntegreerde Zorg – Gretel Van der Looy, Federatie Vrije Beroepen,
  • 19u35: Workshop ‘Naar Geïntegreerde zorg met Design Thinking’ – Remco Lenstra, Antwerp Management School
  • 21u30 : Netwerkdrink
Klik hier om in te schrijven.
 

Praktisch

Locatie:
(volgt later)
8400 Oostende
Prijs:
Leden: gratis toegang
Niet-leden: gratis toegang
KMO-ContactPas: gratis toegang
KBC: gratis toegang
Een organisatie van:
UNIZO
Contact Info:
UNIZO West-Vlaanderen
Koningin Astridlaan 29
8200 Brugge
010/690 100
Datum en tijdstip:
woensdag 08 mei 2019
van 18u30 tot 22u00

Voeg toe aan mijn kalender Voeg toe aan mijn kalender

Klik hier om in te schrijven.
 
Recent getweet
07 maart
RT @jansap: Moedige getuigenis in #FiftyFifty over erfenisregeling. Veel mensen zijn er mee bezig, maar weinig durven er over te praten. ht&